Ποίοι είμαστε; CheapTravel.gr

Το Cheap Travel δημιουργήθηκε από μία παρέα φίλων που χρησιμοποιούν τον ελεύθερό τους χρόνο ψάχνοντας προσφορές σε εισιτήρια και ξενοδοχεία για προορισμούς στην Ελλάδα και σ’ όλο το κόσμο.

Απευθυνόμαστε σ’ όλους εσάς που ψάχνετε να αποδράσετε μερικές μέρες από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θέλετε να βιώσετε δυνατές εμπειρίες γνωρίζοντας νέους ανθρώπους και πολιτισμούς.

Ανεβάζουμε προτάσεις για ταξίδια οικονομικά χωρίς να επιδιώκουμε κάποιο χρηματικό όφελος εις βάρος σας και αποφεύγοντας τις προμήθειες των πρακτορείων. Κάθε πακέτο είναι μία πρόταση δική μας μετά από μεγάλη αναζήτηση ώστε να γίνει εύκολο σε όλους να κάνουν αυτό που αγαπάμε πολύ πάντα με ασφάλεια και χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Σας παρέχουμε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για να κλείσετε μόνοι σας ένα πακέτο διακοπών (εισιτήρια, ξενοδοχείο, αυτοκίνητο ή άλλες υπηρεσίες).

Ακολουθείστε μας ώστε να ενημερώνεστε άμεσα για νέα πακέτα καθώς όλες οι τιμές ισχύουν λίγες ώρες έως μέρες από τη στιγμή της δημοσίευσης.

Κέρασε ένα καφέ την ομάδα!

Βρήκες κάποιο φθηνό πακέτο διακοπών; Μήπως κάποια από τις προτάσεις μας σε γλίτωσε χρήματα και χρόνο; Τότε, γίνε εθελοντής στη μεγάλη προσπάθεια για ποιοτικό και οικονομικό τουρισμό. Δωρίζοντας το ποσό της αρεσκείας σου δείχνεις την υποστήριξή σου στο έργο μας. Κάνε κλικ παρακάτω στο κουμπί donate. Ακόμη και το πιο μικρό ποσό είναι σημαντικό για να συνεχίσουμε να αφιερώνουμε χρόνο και να σας βοηθάμε, ψάχνοντας προσφορές και ετοιμάζοντας προτάσεις για τη ταξιδιωτική κοινότητα του CheapTravel.gr

Να γυρίζεις τη γης, να βλέπεις!

Ν.Καζαντζάκης