Προσφορά! Εισιτήρια από 2€ με τη Ryanair

Δημοσιεύτηκε στις 15 Νοεμβρίου 2018 Προσφορές

Φθηνά εισιτήρια από Κύπρο με Ryanair
φθηνά εισιτήρια

Η Ryanair αεροπορική low cost εταιρία συνεχίζει τη προσφορά χαμηλών εισιτηρίων από και για προορισμούς σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Απίθανες τιμές για πτήσεις από Πάφο και Λάρνακα αλλά και από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη. Με τον basic ναύλο να ξεκινάει από τα 2€ κάνει ένα αεροπορικό ταξίδι πιο προσιτό κι από μια βόλτα για φαγητό.
Όσα κι αν έχουμε να πούμε για τη πολιτική των low-cost εταιριών στις παροχές και στις κρυφές χρεώσεις για τους ταξιδιώτες δεν μπορεί να αρνηθεί κανείς πως έχουν αλλάξει τα δεδομένα στο τουρισμό. Με λίγη προσοχή και οργάνωση μπορεί εύκολα οποιοσδήποτε να κάνει ένα άλλοτε όνειρο ζωής πραγματικότητα.
Μονοήμερες εκδρομές για να γνωρίσεις την Ευρώπη και άλλους προορισμούς σε όλο το κόσμο και να μη χάνεις επαφή με φίλους και συγγενείς που σπουδάζουν ή εργάζονται στο εξωτερικό. Καλή η τεχνολογία με τις βίντεο κλήσεις αλλά σαν την ανθρώπινη επαφή δεν έχει.
Μη χάνεις χρόνο! Κλείσε τώρα εισιτήρια και δες με τα μάτια σου τα αξιοθέατα που χαζεύεις στις φωτογραφίες.

Φθηνοί προορισμοί από Πάφο

Φθηνά εισιτήρια

Ιορδανία, Ρουμανία, Αγγλία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ισραήλ και Κρήτη με λιγότερο από 15€
Οι τιμές αυτές αναφέρονται σε συγκεκριμένες ημερομηνίες τις οποίες θα βρείτε στο ημερολόγιο Low-fare στην ιστοσελίδα της Ryanair.
Στη τιμή δεν υπολογίζεται πια η κλασική μικρή βαλίτσα, η οποία από φέτος το Νοέμβρη χρεώνεται 6€ επιπλέον.
Εύκολη αναζήτηση και κράτηση μπορείτε να κάνετε μέσω kiwi.com

Φθηνοί προορισμοί από Λάρνακα

 


Δυστυχώς η Ryanair δραστηριοποιείται κυρίως στο αεροδρόμιο της Πάφου. Υπάρχουν όμως φθηνές αεροπορικές εταιρίες και στη Λάρνακα αυτό όμως είναι για άλλο άρθρο.
Κάνε μια αναζήτηση στο kiwi.com και βρες τη πτήση που σου ταιριάζει.

 

*Ακολούθησε μας στα social media και μάθαινε πρώτος προσφορές και προτάσεις για ταξίδια. Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στους λογαριασμούς μας σε Facebook και Instagram.

 

guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments