Άμστερνταμ – Λάρνακα 4 βράδια 201€ (εισιτήρια + διανομή)

Δημοσιεύτηκε στις 7 Νοεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 3 Φεβρουαρίου 2019
Διάρκεια ταξιδίου: 5 διανυκτερεύσεις

4 βράδια Ολλανδία από Κύπρο 201€ το Φλεβάρη

Ταξίδεψε στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά κέντρα της Ευρώπης. Σπουδαία μουσεία τέχνης, μπύρας αλλά και πονηρά. Mεγάλα πάρκα, πολύχρωμες αγορές, πολυεθνική κουζίνα, ιδιόμορφα σπίτια, coffee shops και η γειτονιά των red lights. Μία πόλη που αποτελεί των δημοφιλέστερο προορισμό των Ελλήνων.
Μας ζητήσατε και ψάξαμε για αεροπορικά εισιτήρια μαζί με διαμονή από Κύπρο. Βρήκαμε από Λάρνακα για 4 διανυκτερεύσεις το Φλεβάρη 201€ όλα.transavia Άμστερνταμ Λάρνακα

Αναχώρηση από Λάρνακα απευθείας στις 03/02 Κυριακή 12:00 και

Επιστροφή από Άμστερνταμ με Transavia 07/02 Πέμπτη 07:30

Κάνε κράτηση για αυτή τη πτήση με ένα κλικ μέσω kiwi.com

Για τη διαμονή έχουμε υπολογίσει και προτείνουμε 4κλινο δωμάτιο σε κεντρικό σημείο της πόλης. 4 διανυκτερεύσεις με λιγότερο από 76€ το άτομο.

Άμστερνταμ booking hotel

Κάνε κράτηση γι’ αυτό το δωμάτιο μ’ ένα κλικ μέσω booking.com

*Ταξιδεύοντας με το Basic εισιτήριο της  Transavia έχετε τη δυνατότητα να πάρετε μαζί σας μια μικρή χειραποσκευή και μια βαλίτσα μεγέθους 55x40x25 εκ. βάρους 10 κιλών.

**Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στους λογαριασμούς μας σε Facebook και Instagram.

 

 

 

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή