Αθήνα – Κωνσταντινούπολη 5 μέρες 117€ (αεροπορικά + ξενοδοχείο)

Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2018
Διάρκεια ταξιδίου: 4 διανυκτερεύσεις

Τουρκία 5 ημέρες από 117€
Γλάρος Κωνσταντινούπολη

Ή Ρουμπίνη μας ζήτησε να ψάξουμε για Κωνσταντινούπολη 3-4 βράδια μετά τις 10 Ιανουαρίου.
Βρήκαμε με απευθείας πτήση από Αθήνα και διαμονή 4 βράδια από 117€/άτομο.
Μπες κι εσύ στο site μας www.cheaptravel.gr/το-ταξίδι-σου/ συμπλήρωσε την ειδική φόρμα και εμπιστέψου την ομάδα μας να οργανώσει το επόμενό σου ταξίδι.

Ταξίδεψε στη μοναδική πόλη που είναι χτισμένη πάνω σε δύο ηπείρους. Στο σταυροδρόμι των πολιτισμών, στη Πόλη των ατελείωτων θρύλων, των πολίτικων γεύσεων και τις βαριάς κληρονομιάς. Περιπλανήσου στη Κωνσταντινούπολη και δες την ιστορία χιλιάδων χρόνων να περνάει μπροστά από τα μάτια σου. Ρωμαϊκά, βυζαντινά και οθωμανικά μνημεία, η Αγιά Σοφιά όλα διασκορπισμένα σε μια χαοτική  μεγαλούπολη 17εκ. κατοίκων. Θα μαγευτείς από την ομορφιά του τοπίου διασχίζοντας τη γέφυρα του Γαλατά καθώς σουρουπώνει. Από τις πιο  ρομαντικές πόλεις με αμέτρητους γλάρους, μυρωδιές μπαχαρικών και έντονη νυχτερινή ζωή.

Αεροπορικά εισιτήρια

Κωνσταντινούπολη αεροπορικά εισιτήρια

Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες ημερομηνίες σ΄αυτή τη τιμή για να διαλέξεις αυτές που σε βολεύουν περισσότερο.

Ημερομηνίες

20/01/19 – 24/01/19
29/01/19 – 02/02/19
03/02/19 – 07/02/19
14/02/19 – 18/02/19
περισσότερα..

Κλείσε τα εισιτήρια για αυτή τη πτήση μέσω kiwi.com ή από το site της Aegean μ΄ένα κλικ πάνω στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

Διαμονή

Στη τελική τιμή είναι υπολογισμένη η διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις σε μοντέρνο διαμέρισμα 3,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης δίπλα σε στάση του υπόγειου σιδηρόδρομου με λιγότερο από 33€/άτομο τελική τιμή. Εναλλακτικά, υπάρχει και η επιλογή ξενοδοχείου 3 αστέρων μέσα στο κέντρο της Πόλης στην ίδια σχεδόν τιμή.

Κωνσταντινούπολη διαμέρισμα

Κάνε κράτηση για το διαμέρισμα μέσω booking.com μ΄ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

Κωνσταντινούπολη ξενοδοχείο

Κάνε κράτηση για το ξενοδοχείο μέσω booking.com μ΄ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

*TIPS

*Κέρδισε έκπτωση 5€ στα αεροπορικά εισιτήρια εισάγοντας το κωδικό kiwi5 και επιστροφή 10% από το κόστος της διαμονής στο λογαριασμό σου με το κωδικό karvel67 κατά τη διάρκεια της κράτησης.

**Προτείνουμε αυτή τη μηχανή αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων καθώς όλες οι πτήσεις και οι ανταποκρίσεις προστατεύονται από την εγγύηση της kiwi. Η εγγύηση αυτή οποία εξασφαλίζει την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή εισιτηρίων σε περίπτωση ακύρωσης είτε καθυστέρησης.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή