Αϊντχόφεν 4 μέρες από Θεσσαλονίκη στα 105€

Δημοσιεύτηκε στις 1 Νοεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 26 Ιανουαρίου 2019
Διάρκεια ταξιδίου: 4 διανυκτερεύσεις

4 ημέρες στην Ολλανδία από 105€ (αεροπορικά-διαμονή)
einhoven bicycle architecture

Ταξίδεψε στο Αϊντχόφεν μια πόλη που ιδρύθηκε το 1232 κι όμως καταφέρνει να κλείνει το μάτι στο μέλλον. Οι ιστορικές οικίες συνδυάζονται αρμονικά με τα φουτουριστικά κτήρια. Όλο το κέντρο είναι πεζό-ποδηλατόδρομημένο και δίνει την ευκαιρία για ατελείωτες ώρες περιπάτου και ποδηλατοβόλτας στα πλακόστρωτα δρομάκια ή στα πάρκα της 5ης πιο πράσινης πόλης της Ολλανδίας.

Ψάξαμε και βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια απευθείας από το αεροδρόμιο Μακεδονία και διαμονή στα ξενοδοχείο 3 αστέρων στο κέντρο της πόλης στα 105€ το άτομο.

 Αϊντχόφεν Air tickets by kiwi

Αναχώρηση από Θεσσαλονίκη το Σάββατο 26/01 και ώρα 16:55 και

Επιστροφή από Αϊντχόφεν  Τρίτη 29/01 και ώρα 19:40 με Ryanair.

Κλείσε εισιτήρια για αυτή τη πτήση με ένα κλικ στο σύνδεσμο μέσω kiwi.com

Για τη διαμονή έχουμε υπολογίσει στη τιμή και προτείνουμε.  Ένα δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Campanile Hotel & Restaurant 4 χλμ. από το κέντρο της πόλης  για 3 διανυκτερεύσεις στα 27€ το άτομο ανά διανυκτέρευση.

CAMPANILE HOTEL BY BOOKING

Κάνε κράτηση γι’ αυτό το δωμάτιο με ένα κλικ στο σύνδεσμο μέσω booking.com

*Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair αναφέρονται  στο κανονικό ναύλο, με μικρή χειραποσκευή. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το εισιτήριο σας με 6€ και να πάρετε βαλίτσα 10 κιλών αλλά και προτεραιότητα επιβίβασης.

**Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες από το ταξίδι που έκανες στους λογαριασμούς μας σε Facebook και Instagram.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή