Βαλένθια – Αθήνα 5 μέρες 99€ (εισιτήρια + διανομή)

Δημοσιεύτηκε στις 9 Νοεμβρίου 2018

Ισπανία 5 μέρες 99€ το Φλεβάρη

Ταξίδεψε στη Βαλένθια της Ισπανίας το Φλεβάρη από την Αθήνα. Ο πιο ανερχόμενος προορισμός της Ισπανίας 3 ώρες μακρυά από τη Βαρκελώνη. Επισκέψου αυτή τη πόλη για που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ισπανικές πόλεις σε αξιοθέατα και διασκέδαση. Μη παραλείψεις να δοκιμάσεις την αυθεντική παέγια αφου η Βαλένθια είναι η γενέτειρα της.
Ψάξαμε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις το Φλεβάρη και βρήκαμε με Ryanair από Αθήνα όλα μαζί από 99€.

Βαλένθια αεροπορικά εισιτήρια

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 12/02 Τρίτη 07:35 με ενδιάμεση στάση στο Παλέρμο και

Επιστροφή από Βαλένθια στις 16/02 Σάββατο 13:10 με ενδιάμεση στάση στη Μάλτα.

Κλείσε εισιτήρια γι’ αυτή τη πτήση με ένα κλικ μέσω kiwi.com

Για τη διαμονή έχουμε υπολογίσει στη τιμή ένα δίκλινο δωμάτιο στο ξενοδοχείο Habitacion Barata στα 36€ το άτομο για 4 διανυκτερεύσεις.

Βαλένθια hotel barata booking

Κάνε κράτηση γι’ αυτο το δωμάτιο μ’ένα κλικ στο booking.com

Έξτρα, μπορείς να νοικιάσεις αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο για 4 ημέρες με λιγότερο από 36€

ford ka rental car

Κλείσε αυτό το Ford ka μ’ ένα κλικ εδώ.

*Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair αναφέρονται  στο κανονικό ναύλο, με μικρή χειραποσκευή. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το εισιτήριο σας με 6€ και να πάρετε βαλίτσα 10 κιλών, αλλά και προτεραιότητα επιβίβασης.

**Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στους λογαριασμούς μας σε Facebook και Instagram.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή