Βαρσοβία – Θεσσαλονίκη 4 μέρες 64€ (εισιτήρια – διαμονή)

Δημοσιεύτηκε στις 8 Νοεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 18 Ιανουαρίου 2019
Διάρκεια ταξιδίου: 4 διανυκτερεύσεις

Πολωνία 4 ημέρες 64€ το Γενάρη

Απέδρασε από τη ρουτίνα με ένα ταξίδι στην Βαρσοβία την πρωτεύουσα της Πολωνίας. Μόλις με 64€ το άτομο ταξίδεψε και δες με τα μάτια σου πως κατάφεραν οι Πολωνοί να χτίσουν από το μηδέν μια πόλη που ισοπεδώθηκε από τον Β παγκόσμιο πόλεμο. Μία πόλη γεμάτη ζωντάνια και αντιφάσεις. Από τη μιά η γραφική παλιά πόλη και από την άλλη η ανερχόμενη και πιο εναλλακτική συνοικία Praga.
Ψάξαμε και βρήκαμε για εσάς εισιτήρια απευθείας από Θεσσαλονίκη με τη Ryanair και διαμονή σε διαμέρισμα σε πολύ συμφέρουσα τιμή.

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Μακεδονία στις 18/01 Παρασκευή 07:00 και

Επιστροφή από Βαρσοβία στις 21/01 Δευτέρα 20:30

air tickets waraw skg

Κλείσε τα εισιτήρια γι΄ αυτή τη πτήση μέσω kiwi.com

Για τη διαμονή σας προτείνουμε ένα διαμέρισμα λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης. H βολική του τοποθεσία και οι παροχές του δωματίου σε συνδυασμό με τη τιμή το καθιστούν ιδανικό κατάλυμα για ένα οικονομικό ταξίδι. 3 διανυκτερεύσεις στα 24€ το άτομο.

Βαρσοβία διαμέρισμα booking

Κάνε κράτηση μ΄ ένα κλικ από το booking.com

*Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair αναφέρονται  στο κανονικό ναύλο, με μικρή χειραποσκευή. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το εισιτήριο σας με 6€ και να πάρετε βαλίτσα 10 κιλών, αλλά και προτεραιότητα επιβίβασης.

**Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στους λογαριασμούς μας σε Facebook και Instagram.

 

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή