4 βράδια Βενετία του Αγίου Βαλεντίνου 123€ (αεροπορικά – διαμονή)

Δημοσιεύτηκε στις 8 Δεκεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 13 Φεβρουαρίου 2019
Διάρκεια ταξιδίου: 4 διανυκτερεύσεις

Γιόρτασε τον έρωτά σου για 4 βράδια στη Βενετία με 123€
Βενετία θέα παράθυρο

Ταξίδεψε στη Βενετία για να γιορτάσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Η ομάδα μας βρήκε για τους φίλους από βόρεια Ελλάδα αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ολόκληρο διαμέρισμα για 4 βράδια με 123€/άτομο με αναχώρηση από το αεροδρόμιο των Σκοπίων.
Με τέτοια τιμή είναι ευκαιρία για ένα ταξίδι στην Ευρώπη. Κάνε ένα ιδιαίτερο δώρο στο σύντροφό σου , χωρίς να σου κοστίσει μια περιουσία, με τη βοήθεια του Cheap Travel.

Ίσως από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς. Η Βενετία της Ιταλίας συγκεντρώνει κάθε χρόνο εκατομμύρια τουριστών από όλο το κόσμο. Τα κανάλια με τις γόνδολες να πλέουν κάτω από εντυπωσιακά γεφυράκια. Μνημεία τις ένδοξης ιστορίας του πολιτισμού των Βενετών διατηρημένα από τη φθορά των χρόνων. Αυτή η πόλη ενέπνευσε πολλούς καλλιτέχνες και συγγραφείς για τα σπουδαιότερα έργα τους. Ονειρεμένος τόπος γεμάτος εικόνες που ταξιδεύουν το μυαλό σε εποχές πίσω στο χρόνο. Ένας καφές στη πλατεία του καθεδρικού ναού του Αγίου Μάρκου. Μια ξενάγηση στα μυστικά του παλατιού των Δόγηδων ή στο μουσείο και παλάτι Ca’ Rezzonico. Ένα γλυκό στο ζαχαροπλαστείο Tonolo στη συνοικία Dorsoduro είναι μερικά από τα πράγματα που δε πρέπει να παραλείψεις εάν βρεθείς εκεί.

Αεροπορικά εισιτήρια

Αναχώρηση από το διεθνές αεροδρόμιο των Σκοπίων στις 13/02 Τετάρτη 13:00 με απευθείας πτήση της Ryanair και

Επιστροφή από Βενετία στις 15/02 Κυριακή 15:15 πίσω στα Σκόπια πάλι με απευθείας πτήση της Ryanair.

Βενετία αεροπορικά εισιτήρια

 

Κλείσε τα εισιτήρια για αυτή τη πτήση με 37€/άτομο ή τσέκαρε για άλλες διαθέσιμες ημερομηνίες στην ίδια τιμή μέσω kiwi.com μ΄ένα κλικ πάνω στο σύνδεσμο ή στις φωτογραφία.

Διαμονή

Στη τελική τιμή είναι υπολογισμένη η διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις σ’ ένα μοντέρνο ολόκληρο διαμέρισμα Airbnb στο κέντρο της πόλης στα 92€/άτομο. Στη τιμή αυτή έχουμε υπολογίσει έκπτωση 25€ που θα κερδίσεις κάνοντας εγγραφή εκ μέρους μας μ’ ένα κλικ εδώ.

Διαμέρισμά airbnb στη Βενετία

 

Κάνε κράτηση για το διαμέρισμα με ασφάλεια μέσω airbnb.gr μ’ ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

 

Εναλλακτικά, προτείνουμε το διαμέρισμα Fenix la boheme με καλές κριτικές  1,5 χλμ. από το κέντρο της πόλης στα 105€/άτομο για 4 βράδια.

Βενετία booking hotel

Κάνε κράτηση για το ξενοδοχείο με ασφάλεια μέσω booking.com μ΄ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

*TIPS

*Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair αναφέρονται  στο κανονικό ναύλο, με μικρή χειραποσκευή. Μπορείς να αναβαθμίσεις το εισιτήριο σου πριν το check in με 6€ και να πάρεις βαλίτσα 10 κιλών, αλλά και προτεραιότητα επιβίβασης. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις βαλίτσα κατά τη κράτηση των εισιτηρίων μέσω kiwi.com οπού σε πτήσεις με ανταπόκριση ίσως σου βγει φθηνότερο και πιο εύκολο.

**Προτείνουμε αυτή τη μηχανή αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων καθώς όλες οι πτήσεις και οι ανταποκρίσεις προστατεύονται από την εγγύηση της kiwi. Η εγγύηση αυτή οποία εξασφαλίζει την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή εισιτηρίων σε περίπτωση ακύρωσης είτε καθυστέρησης.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή