Αθήνα – Μιλάνο 4 μέρες 120€ (εισιτήρια + ξενοδοχείο)

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 18 Ιανουαρίου 2019
Διάρκεια ταξιδίου: 4 διανυκτερεύσεις

4 ημέρες στην Ιταλία από 120€ το Γενάρη
ΚΑΘΕΔΡΙΚΟΣ ΝΤΟΥΟΜΟ

Ταξίδεψε στην Ιταλία το Γενάρη με τη βοήθεια του CheapTravel.gr . Ετοιμάσαμε μια πρόταση από Αθήνα για 4 μέρες στο Μιλάνο. Βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ολόκληρο διαμέρισμα για 2 άτομα από 120€.

Το Μιλάνο είναι ένας προορισμός για άντρες και γυναίκες. Πασίγνωστοι οίκοι, καταστήματα υψηλής ραπτικής αλλά και μοναδικές προσφορές στις βιτρίνες των καταστημάτων της πρωτεύουσας της ευρωπαϊκής μόδας και για τους ποδοσφαιρόφιλους έδρα της Μίλαν και της Ίντερ. Μια βόλτα με το ξύλινο τραμ και ο καθεδρικός ναός Duomo θα σε γυρίσουν πίσω σε άλλες εποχές. Μια πόλη που συνδιάζει άψογα το μοντέρνο με το παραδοσιακό ιστορικό στυλ.

Μιλάνο πλατεία

Αεροπορικά εισιτήρια

Αναχώρηση με απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 18/01 Παρασκευή 09:30 και

Επιστροφή από Μιλάνο στις 21/01 Δευτέρα 11:30 απευθείας με τη Ryanair.

Μιλάνο Αθήνα αεροπορικά

Κλείσε τα εισιτήρια για αυτή τη πτήση από 46€/άτομο μέσω kiwi.com μ΄ένα κλικ πάνω στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

Διαμονή

Στη τελική τιμή είναι υπολογισμένη η διαμονή για 3 διανυκτερεύσεις σε airbnb διαμέρισμα 15΄λεπτά από τη πλατεία Duomo στα 75€/άτομο. Εναλλακτικά μέσω booking στα 112€/άτομο για 3 βράδια ένα διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης που προσφέρει μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο.

Μιλάνο διαμέρισμα airbnb

Κάνε κράτηση για το πρώτο διαμέρισμα μέσω airbnb.gr μ΄ένα κλικ πάνω στο link ή στη φωτογραφία.

Μιλάνο δωμάτιο booking

Για το δεύτερο διαμέρισμα στο κέντρο κάνε κράτηση μέσω booking.com μ΄ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

*TIPS

*Στη τιμή για το airbnb διαμέρισμα έχει υπολογιστεί έκπτωση 25€ την οποία κερδίζεται κάνοντας εγγραφή εκ μέρους του CheapTravel από το παρακάτω link http://bit.ly/airbnbcheaptravel 

**Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair αναφέρονται  στο κανονικό ναύλο, με μικρή χειραποσκευή. Μπορείς να αναβαθμίσεις το εισιτήριο σου πριν το check in με 6€ και να πάρεις βαλίτσα 10 κιλών, αλλά και προτεραιότητα επιβίβασης είτε να προσθέσεις βαλίτσα κατά τη κράτηση των εισιτηρίων μέσω kiwi.com οπού σε πτήσεις με ανταπόκριση ίσως σου βγει φθηνότερο και πιο εύκολο.

***Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στους λογαριασμούς μας σε Facebook και Instagram.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή