Μπρατισλάβα – Θεσσαλονίκη 4 μέρες 84€ (εισιτήρια + ξενοδοχείο)

Δημοσιεύτηκε στις 5 Νοεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 11 Ιανουαρίου 2019
Διάρκεια ταξιδίου: 4 διανυκτερεύσεις

Σλοβακία 4 μέρες από 84€ το Γενάρη

Ταξίδεψε στη Μπρατισλάβα την ανερχόμενη πόλη του Δούναβη. Αξίζει να την επισκεφτείς όλες τις εποχές του χρόνου πόσο μάλιστα όσο είναι ακόμα στολισμένη. Πάρε ένα ποδήλατο για μια χαλαρή βόλτα στο κέντρο η περπάτησε στα πλακόστρωτα σοκάκια. Μια παραμυθένια πόλη με κάστρα, ιστορικά κτήρια και μουσεία σε προσκαλεί να την επισκεφτείς για χαλάρωση αλλά και για διασκέδαση.

Ψάξαμε και βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια απευθείας από Θεσσαλονίκη και διαμονή σε άνετο διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης στα 84€ για 3 βράδια.

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Μακεδονία τη Παρασκευή στις 11/01 και ώρα 14:25

Επιστροφή από Μπρατισλάβα Δευτέρα 14/01 10:20 το πρωί.

Μπρατισλάβα air tickets

Κλείσε εισιτήρια σ’ αυτή τη πτήση με ένα κλικ μέσω kiwi.com

Για τη διαμονή έχουμε υπολογίσει στη τιμή το διαμέρισμα Cozy Flat στο κέντρο της πόλης με λιγότερο από 17€/διανυκτέρευση το άτομο.

Μπρατισλάβα booking house

Κάνε κράτηση γι’ αυτό το δωμάτιο με ένα κλικ μέσω booking.com

*Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair αναφέρονται  στο κανονικό ναύλο, με μικρή χειραποσκευή. Μπορείτε να αναβαθμίσετε το εισιτήριο σας με 6€ και να πάρετε βαλίτσα 10 κιλών, αλλά και προτεραιότητα επιβίβασης.

**Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στους λογαριασμούς μας σε Facebook και Instagram.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή