Πάφο – Αμμάν 5 μέρες 50€ (εισιτήρια + ξενοδοχείο)

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 17 Δεκεμβρίου 2018
Διάρκεια ταξιδίου: 5 διανυκτερεύσεις

5 ημέρες στην Ιορδανία από 50€ το Δεκέμβρη
Αμμάν καμήλα

Ταξίδεψε στην Ιορδανία το Δεκέμβρη με τη βοήθεια του CheapTravel.gr . Ετοιμάσαμε μια πρόταση από Πάφο για 4 διανυκτερεύσεις  στο Αμμάν. Βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε διαμέρισμα για 2 άτομα από 50€.

Πρωτεύουσα της Ιορδανίας η αρχαία ελληνική Φιλαδέλφεια το Αμμάν βρίσκεται στη μέση Ανατολή και αν πας θα βιώσεις ένα κράμα πολιτισμών με αρχαιοελληνικά, ρωμαϊκά, βυζαντινά, ισλαμικά μνημεία. Η αρχαία πόλη της Πέτρας οπού γυρίστηκε η ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς, μια βόλτα στην έρημο με καμήλα ή ένας περίπατος στην ακρόπολη φτάνουν για να καταλάβεις για ποίο λόγο την ονομάζουν ως “στολίδι της μέσης Ανατολής”.

Αμμάν αμφιθέατρο

Αεροπορικά εισιτήρια

Αναχώρηση με απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο της Πάφου στις 17/12 Δευτέρα 07:00 και

Επιστροφή από Αμμάν στις 21/12 Παρασκευή 08:40 απευθείας με τη Ryanair.

Αμμάν αεροπορικά

Κλείσε τα εισιτήρια για αυτή τη πτήση από 5€/άτομο μέσω kiwi.com μ΄ένα κλικ πάνω στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

Διαμονή

Στη τελική τιμή είναι υπολογισμένη η διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις σε διαμέρισμα για 2 άτομα σε κεντρικό σημείο στα 45€/άτομο. Εναλλακτικά, δίκλινο deluxe δωμάτιο ξενοδοχείου 20 λεπτά οδικώς από την εμπορική περιοχή με λιγότερο από 70€/άτομο.

Αμμάν mutaz διαμέρισμα

Κάνε κράτηση για το διαμέρισμα Mutaz μέσω booking.com μ΄ένα κλικ πάνω στο link ή στη φωτογραφία.

Αμμάν Lancaster hotel

Για το δωμάτιο στο ξενοδοχείο Lancaster  κάνε κράτηση μέσω booking.com μ΄ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

*tips 

*Για το ταξίδι στην Ιορδανία θα χρειαστείς τουριστική Visa την οποία μπορείς να εκδόσεις και κατά την άφιξή σου. Το κόστος της ανέρχεται περίπου στα 50€.

**Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair αναφέρονται  στο κανονικό ναύλο, με μικρή χειραποσκευή. Μπορείς να αναβαθμίσεις το εισιτήριο σου πριν το check in με 6€ και να πάρεις βαλίτσα 10 κιλών, αλλά και προτεραιότητα επιβίβασης είτε να προσθέσεις βαλίτσα κατά τη κράτηση των εισιτηρίων μέσω kiwi.com οπού σε πτήσεις με ανταπόκριση ίσως σου βγει φθηνότερο και πιο εύκολο.

***Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στους λογαριασμούς μας σε Facebook και Instagram.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή