Πρωτοχρονιά στη Βαρσοβία από 98€ (εισιτήρια + ξενοδοχείο)

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 29 Δεκεμβρίου 2018
Διάρκεια ταξιδίου: 4 διανυκτερεύσεις

Γιόρτασε τη Πρωτοχρονιά στη Πολωνία 4 βράδια με 98€ από Αθήνα!

Ταξίδεψε στη Βαρσοβία για να γιορτάσεις τη Πρωτοχρονιά. Η ομάδα μας βρήκε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ολόκληρο διαμέρισμα για 4 βράδια με 98€/άτομο.

Με τέτοια τιμή είναι ευκαιρία για ένα ταξίδι στην Ευρώπη. Γιατί να γιορτάσεις τη πρωτοχρονιά στριμωγμένος σε κάποιο μαγαζί πληρώνοντας τα δίπλα λεφτά από ότι μια απλή βραδιά? Κάνε φέτος κάτι διαφορετικό και ετοίμασε βαλίτσα για Βαρσοβία. Στη πρωτεύουσα της Πολωνίας μόλις με 98€ το άτομο θα βρεις ότι τραβάει η όρεξή σου. Δες με τα μάτια σου πως κατάφεραν οι Πολωνοί να χτίσουν από το μηδέν μια πόλη που ισοπεδώθηκε από τον Β παγκόσμιο πόλεμο. Μία πόλη γεμάτη ζωντάνια και αντιφάσεις. Από τη μια η γραφική παλιά πόλη και από την άλλη η ανερχόμενη και πιο εναλλακτική συνοικία Praga. Σε ένα χριστουγεννιάτικο σκηνικό που σίγουρα θα γεμίσει το φωτογραφικό σου άλμπουμ.

Αεροπορικά εισιτήρια

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στις 29/12 Σάββατο 22:50 με απευθείας πτήση της Ryanair και

Επιστροφή από Βαρσοβία στις 02/01 Τετάρτη 20:15 πίσω για Αθήνα πάλι με απευθείας πτήση της Ryanair.

Αεροπορικά εισιτήρια Βαρσοβία Αθήνα

Κλείσε τα εισιτήρια για αυτή τη πτήση με 56€/άτομο μέσω kiwi.com μ΄ένα κλικ πάνω στο σύνδεσμο ή στις φωτογραφίες.

Διαμονή

Στη τελική τιμή είναι υπολογισμένη η διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις σ’ ένα μοντέρνο ολόκληρο διαμέρισμα Airbnb στο κέντρο της πόλης με λιγότερο από  42€/άτομο. Στη τιμή αυτή έχουμε υπολογίσει έκπτωση 25€ που θα κερδίσεις κάνοντας εγγραφή εκ μέρους μας μ’ ένα κλικ εδώ.

Βαρσοβία διαμέρισμα Airbnb

Κάνε κράτηση για το διαμέρισμα με ασφάλεια μέσω airbnb.gr μ’ ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

Εναλλακτικά, προτείνουμε το ξενοδοχείο Mercure Airport Warszawa 3 αστέρων 5 χλμ. από το κέντρο της πόλης με λιγότερο από 87€/άτομο για 4 βράδια.

Βαρσοβία ξενοδοχείο Αθήνα

Κάνε κράτηση για το ξενοδοχείο με ασφάλεια μέσω booking.com μ΄ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

*TIPS

*Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair αναφέρονται  στο κανονικό ναύλο, με μικρή χειραποσκευή. Μπορείς να αναβαθμίσεις το εισιτήριο σου πριν το check in με 6€ και να πάρεις βαλίτσα 10 κιλών, αλλά και προτεραιότητα επιβίβασης. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις βαλίτσα κατά τη κράτηση των εισιτηρίων μέσω kiwi.com οπού σε πτήσεις με ανταπόκριση ίσως σου βγει φθηνότερο και πιο εύκολο.

**Προτείνουμε αυτή τη μηχανή αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων καθώς όλες οι πτήσεις και οι ανταποκρίσεις προστατεύονται από την εγγύηση της kiwi. Η εγγύηση αυτή οποία εξασφαλίζει την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή εισιτηρίων σε περίπτωση ακύρωσης είτε καθυστέρησης.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή