Σκόπια – Σανγκάη 10 μέρες 347€ (αεροπορικά – ξενοδοχείο)

Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 12 Μαρτίου 2019
Διάρκεια ταξιδίου: 10 διανυκτερεύσεις

9 Βράδια στη Κίνα το Μάρτιο από 347€
shangai cart postal

Θα χρειαστεί να πας ως τα Σκόπια για να ταξιδέψεις στη Κίνα το Μάρτιο όμως γι΄αυτή τη τιμή, αξίζει!  Ετοιμάσαμε μια πρόταση για 10 μέρες στη Σανγκάη. Βρήκαμε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή σε ολόκληρο διαμέρισμα από 347€.

Η Σανγκάη είναι η μεγαλύτερη πόλη και λιμάνι της Κίνας. Θεωρείται από τα σημαντικότερα πολιτιστικά, οικονομικά και εμπορικά κέντρα της ανατολικής Ασίας. Κοσμοπολίτικη πόλη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί Νέα Υόρκη των Κινέζων. Ένα ταξίδι σ΄αυτή τη πλευρά του πλανήτη όμως έχει τις δυσκολίες του. Δύσκολα θα βρεις ντόπιο να μιλάει καλά αγγλικά ενώ θα πρέπει και να συμβιβαστείς με τη πολυκοσμία. Από την άλλη οι συγκοινωνίες είναι πολύ βολικές και θα σε βοηθήσουν στις μετακινήσεις.

Αεροπορικά εισιτήρια

Σανγκάη αεροπορικά εισιτήρια

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο των Σκοπίων στις 12/03 Τρίτη 08:05 για Βουδαπέστη κι από κει στη Σανγκάη με ενδιάμεση στάση στη Φρανκφούρτη.

Επιστροφή από τη Σανγκάη στις 22/03 Παρασκευή 11:35 για Φρανκφούρτη και από εκεί για Σκόπια με ενδιάμεση στάση στη Βουδαπέστη.

Όλες οι πτήσεις και οι ανταποκρίσεις προστατεύονται από την εγγύηση της kiwi η οποία εξασφαλίζει την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή εισιτηρίων σε περίπτωση ακύρωσης είτε καθυστέρησης.

Σανγκάη αεροπορικά εισιτήρια λεπτομέριες

Σανγκάη αεροπορικά εισιτήρια λεπτομέρειες2

Κλείσε τα εισιτήρια για αυτή τη πτήση με 257€/άτομο μέσω kiwi.com μ΄ένα κλικ πάνω στο σύνδεσμο ή στις φωτογραφίες.

Διαμονή

Στη τελική τιμή είναι υπολογισμένη η διαμονή για 9 διανυκτερεύσεις σε airbnb διαμέρισμα κοντά στη Tianzifang και σε στάση του μετρό στα 90€/άτομο. Εναλλακτικά μέσω booking στα 157€/άτομο ένα δίκλινο δωμάτιο 2,5 χλμ, από το κέντρο της πόλης για να διαλέξεις αυτό που είναι πιο κοντά στα γούστα σου.

airbnb apartment in Sangai

Κάνε κράτηση για το διαμέρισμα μέσω airbnb.gr μ΄ένα κλικ πάνω στο link ή στη φωτογραφία.

ξενοδοχείο στη Σανγκάη

Για το ξενοδοχείο στο κέντρο κάνε κράτηση μέσω booking.com μ΄ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

*TIPS

*Στη τιμή για το airbnb διαμέρισμα έχει υπολογιστεί έκπτωση 25€ την οποία κερδίζεται κάνοντας εγγραφή εκ μέρους του CheapTravel από το παρακάτω link http://bit.ly/airbnbcheaptravel 

**Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair αναφέρονται  στο κανονικό ναύλο, με μικρή χειραποσκευή. Μπορείς να αναβαθμίσεις το εισιτήριο σου πριν το check in με 6€ και να πάρεις βαλίτσα 10 κιλών, αλλά και προτεραιότητα επιβίβασης είτε να προσθέσεις βαλίτσα κατά τη κράτηση των εισιτηρίων μέσω kiwi.com οπού σε πτήσεις με ανταπόκριση ίσως σου βγει φθηνότερο και πιο εύκολο.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή