Χανιά – Βιέννη 4 μέρες 99€ (εισιτήρια – ξενοδοχείο)

Δημοσιεύτηκε στις 26 Νοεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 1 Απριλίου 2019
Διάρκεια ταξιδίου: 4 διανυκτερεύσεις

4 ημέρες στην Αυστρία τον Απρίλη από 99€
Βιέννη άμαξα

Ακολούθησε τις σελίδες μας στα social media για να μαθαίνεις έγκαιρα όλες τις νέες προσφορές και προτάσεις για οικονομικά ταξίδια. Διάβασε στη συνέχεια λεπτομέρειες για το ταξίδι και πως θα κάνεις κράτηση.

Ταξίδεψε στη Βιέννη τη παραμυθένια πρωτεύουσα της Αυστρίας. Επιβλητικά παλάτια, εντυπωσιακές εκκλησιές και χρυσοσκάλιστα μεσαιωνικά μνημεία. Μια βόλτα στο ιστορικό της κέντρο είναι αρκετή να την ερωτευθείς. Αυτή τη κουκλίστικη πόλη που ανήκει στις τοπ 10 καλύτερες για να ζει κανείς βάση τη ποιότητα ζωής θα σας εκπλήξει με την ιδιοτροπία των κατοίκων. Ψάξτε για τοπικές αγορές που ψωνίζουν οι ντόπιοι και επωφεληθείτε έως και -40% σε προϊόντα όπως ρούχα και παπούτσια.

Αεροπορικά εισιτήρια

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο Δασκαλογιάννης στις 01/04 Δευτέρα 09:15 με απευθείας πτήση της Lauda και

Επιστροφή από τη Βιέννη στις 05/04 Παρασκευή ξημερώματα 04:45 πίσω για Χανιά πάλι με απευθείας πτήση της Laudamotion.

Βιέννη αεροπορικά εισιτήρια

Κλείσε τα εισιτήρια για αυτή τη πτήση μέσω kiwi.com  μ΄ένα κλικ πάνω στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

Διαμονή

Στη τελική τιμή είναι υπολογισμένη η διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις σε μοντέρνο διαμέρισμα λίγο πιο έξω από το κέντρο της πόλης της πόλης δίπλα σε στάση του υπόγειου σιδηρόδρομου με λιγότερο από 47€/άτομο τελική τιμή. Εναλλακτικά, υπάρχει και η επιλογή ξενοδοχείου 3 αστέρων στο κέντρο της πόλης στα 98€/άτομο.

Διαμέρισμα Βιέννη

Κάνε κράτηση για το διαμέρισμα μέσω airbnb.gr μ΄ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

Ξενοδοχείο Βιέννη booking

Κάνε κράτηση για το ξενοδοχείο μέσω booking.com μ΄ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

*TIPS

*Κέρδισε έκπτωση 5€ στα αεροπορικά εισιτήρια εισάγοντας το κωδικό kiwitavel5 και έκπτωση 25€ στη πρώτη σου κράτηση στο airbnb κάνοντας εγγραφή εκ μέρους του CheapTravel μ΄ένα κλικ εδώ.

** Για τη Laudamotion airlines (low-cost αεροπορική) ισχύει ότι και στην Ryanair. Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair αναφέρονται  στο κανονικό ναύλο, με μικρή χειραποσκευή. Μπορείς να αναβαθμίσεις το εισιτήριο σου πριν το check in με 6€ και να πάρεις βαλίτσα 10 κιλών, αλλά και προτεραιότητα επιβίβασης. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις βαλίτσα κατά τη κράτηση των εισιτηρίων μέσω kiwi.com οπού σε πτήσεις με ανταπόκριση ίσως σου βγει φθηνότερο και πιο εύκολο.

***Προτείνουμε αυτή τη μηχανή αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων καθώς όλες οι πτήσεις και οι ανταποκρίσεις προστατεύονται από την εγγύηση της kiwi. Η εγγύηση αυτή οποία εξασφαλίζει την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή εισιτηρίων σε περίπτωση ακύρωσης είτε καθυστέρησης.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή