Χριστούγεννα στη Νίκαια από 115€ (4 βράδια + αεροπορικά)

Δημοσιεύτηκε στις 20 Δεκεμβρίου 2018
Ημερομηνία αναχώρησης: 24 Δεκεμβρίου 2018
Διάρκεια ταξιδίου: 4 διανυκτερεύσεις

Ταξίδεψε από τη Σόφια στη Γαλλία με 115€ για 4 Χριστουγεννιάτικα βράδια!
ηλιοβασίλεμα Νίκαια Γαλλία

Χριστούγεννα στη Νίκαια της Γαλλίας με τη βοήθεια του CheapTravel.
Η ομάδα μας βρήκε αεροπορικά εισιτήρια και διαμονή για 4 βράδια από 115€/άτομο. Με τέτοια τιμή είναι ευκαιρία για ένα ταξίδι στην Ευρώπη. Κάνε φέτος κάτι διαφορετικό και και ετοίμασε βαλίτσα για κοσμοπολίτικες Χριστουγεννιάτικες διακοπές στην Ευρώπη.

Στη Πέμπτη μεγαλύτερη πόλη της Γαλλίας θα βρεις φανταστικά πράγματα να κάνεις. Art deco αρχιτεκτονική σ’ ένα  παραλιακό αστικό τοπίο με κοκοφοίνικες. Εντυπωσιακά αριστοκρατικά σπίτια με πολύχρωμα παντζούρια στη παλιά πόλη. Μαγευτική θέα από το λόφο του κάστρου ή μονοήμερες εκδρομές στο γειτονικό Saint-Tropez ,Πριγκιπάτο του Monaco ή το ορεινό χωριό Saint Paul de Vence. Μη το σκέφτεσαι, τη Νότια Γαλλία θα την ερωτευτείς με τη πρώτη ματιά.

Αεροπορικά εισιτήρια

Αναχώρηση από το αεροδρόμιο της Σόφιας στις 24/12 Δευτέρα 19:50 με απευθείας πτήση της Wizzair και

Επιστροφή από Νίκαια στις 28/12 Παρασκευή 21:40 πίσω για Σόφια πάλι με απευθείας πτήση της Wizzair.

Αεροπορικά εισιτήρια Νίκαια

Κλείσε τα εισιτήρια για αυτή τη πτήση με 64€/άτομο μέσω kiwi.com μ΄ένα κλικ εδώ ή πάνω στις φωτογραφίες.

Διαμονή

Στη τελική τιμή είναι υπολογισμένη η διαμονή για 4 διανυκτερεύσεις σ’ ένα ολόκληρο διαμέρισμα Airbnb στο κέντρο της πόλης με λιγότερο από 52€/άτομο. Στη τιμή αυτή έχουμε υπολογίσει έκπτωση 25€ που θα κερδίσεις κάνοντας εγγραφή εκ μέρους μας μ’ ένα κλικ εδώ.

 

Nice France apartment

Κάνε κράτηση για το διαμέρισμα με ασφάλεια μέσω airbnb.gr μ’ ένα κλικ στο σύνδεσμο ή στη φωτογραφία.

Εναλλακτικά, προτείνουμε το ξενοδοχείο Hotel 66 Nice 4 αστέρων στο κέντρο της πόλης από 87€/άτομο για 4 βράδια.

Ξενοδοχείο Νίκαια Γαλλία

Κάνε κράτηση για το ξενοδοχείο με ασφάλεια μέσω booking.com μ΄ένα κλικ εδώ ή στη φωτογραφία.

*TIPS

*Υπενθυμίζουμε πως οι τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια της Wizzair αναφέρονται στον απλό ναύλο. Από την 1η Νοεμβρίου, όλοι οι επιβάτες θα δικαιούνται να φέρουν δωρεάν μια μικρή αποσκευή διαστάσεων μέχρι 40 x 30 x 20 εκ. στην καμπίνα επιβατών, η οποία πρέπει να χωράει κάτω από το κάθισμα που βρίσκεται μπροστά σας. Μπορείς να αναβαθμίσεις το εισιτήριο σου αγοράζοντας την υπηρεσία WIZZ Priority έχεις τη δυνατότητα για μια επιπλέον τροχήλατη αποσκευή, με μέγιστο μέγεθος 55 x 40 x 23 εκ. και προτεραιότητα επιβίβασης. Εναλλακτικά μπορείς να προσθέσεις βαλίτσα κατά τη κράτηση των εισιτηρίων μέσω kiwi.com οπού σε πτήσεις με ανταπόκριση ίσως σου βγει φθηνότερο και πιο εύκολο.

**Προτείνουμε αυτή τη μηχανή αναζήτησης και κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων καθώς όλες οι πτήσεις και οι ανταποκρίσεις προστατεύονται από την εγγύηση της kiwi. Η εγγύηση αυτή οποία εξασφαλίζει την επιστροφή χρημάτων ή την αλλαγή εισιτηρίων σε περίπτωση ακύρωσης είτε καθυστέρησης.

Μη ξεχάσεις να μας γράψεις τις εμπειρίες σου στο Facebook και να μοιραστείς μαζί μας φωτογραφίες, από το ταξίδι που έκανες στο λογαριασμό μας στο Instagram

Ακολούθησέ μας στο Instagram

Τελευταία ταξίδια

  • Μόναχο ταξίδι αεροπορικώς διαμονή